İbrahim Tatlıses İçin Şanlıurfa'da Eylem

Konusu 'Güncel Haberler' forumundadır ve urfalıfatih tarafından 15 Mart 2011 başlatılmıştır.

  1. urfalıfatih

    urfalıfatih Active Member Üye

    şanlıurfa'da yüzlerce kişi, silahlı saldırı sonucu ağır şekilde yaralanan ve hastanede tedavisi süren İbrahim Tatlıses için toplanarak eylem yaptı.

    Dün gece geç saatlerde silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve hastanede tedavisi süren ünlü türkücü İbrahim Tatlıses için Şanlıurfa halkı eylem yaptı.

    Ali Şelli Parkı'nda toplanan yüzlerce vatandaş, dövizler açıp sloganlar atarak Şanlıurfa Belediyesi önünde doğru yürüyüşe geçti. Kalabalık grup, "İbo sen bizim her şeyimizsin", İbo'ya uzanan eller kırılsın", "Urfa burada katiller nerede?" sloganları atarak belediye önüne doğru yürüdü. Bazı araçların da korna çalarak gruba eşlik ettiği gözlendi. Belediye önüne gelen grup, İstanbul'a gitmek için belediye yetkililerinden araç istedi. Yüzlerce kişi, belediye önünde eylem yaparak İbrahim Tatlıses'e düzenlenen saldırıyı kınadı. Şanlıurfa'nın yerel bir televizyonu ise grup için belediye önünde canlı yayın yaptı. Şanlıurfalı vatandaşlar, "Tüm Şanlıurfalıların duası İbrahim Tatlıses içindir. İbrahim Tatlıses Şanlıurfalıdır. Bizde Şanlıurfalı olarak İbrahim Tatlıses'in arkasındayız. Allah kendisine acil şifalar versin" dediler.

    Yaklaşık 1 saat süren canlı yayının ardından grup, hastanede tedavi altında olan İbrahim Tatlıses'in eski sağlığına tekrar kavuşması için dua etti. Grup daha sonra sessiz bir şekilde dağıldı.
     
  2. guvercinurfa

    guvercinurfa Well-Known Member Yönetim Üyesi

    saol fatih
     

Sayfayı Paylaş