Dökümcü Faruk Yeşilırmak (KAYSERİ ) Msn: <!-- e --><a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a><!-- e --> Tel: 0535 546 97 29 0534 922 38 38 KUŞLARIMIZIN YAVRILARINDAN SATABİLİRİZ.
resımlere bakınca yıllarını vermıssın bellı oluyor allah kusalrına can saglıgı versın palasıgınız ıcınde tesekkurler ığdırdan selamlar
maşallah bu kuşları havada seyretmek lazım seyretmeye doyum olmaz hayrını görün inşallah çok güzel kuşlar.
Teşekkürler arkadaşlar sizlerinde kuşlarınız çok güzel sizde güle güle uçurun allah size daha iylerini nasip etsin SAYGILAR..!
faruk bey uluhan abinin dedigi gibi resimlere bakınca cok emeget vermissiniz ve severk güvercin beslemekdesiniz sizi canı gönülden tbrkederim kuşlarınızında maşallahı var bir urfalı olarak kuşlarınızı beyendim bir kaç kucunuz urfanın eski kuşlarınına benzi baş kuşlardır eminimki hava iyi takla atiyolardır şanlı urfadan kayseriye selamlar olsun
maşallah süpperrrr kuşlar allah nazardan saklasın kostüm olarak çok iyiler mutlaka oyunlarıda iyidir hayrını görün inşallah.
FARUK KARDESIM GERCEKTEN KUSA COK İCTEN ASIK OLAN RUYASINDA BILE KUS UCURAN SABAHLARA KADAR COGU ZAMAN KUSLUKTA UYUYA KALAN BU İŞE GONULDEN BAGLANMIS KİŞIDIR. ZAMANINDA COK GUZEL KUSLAR UCURMUSTUR TEPELI BOZ KIRLILERDEN.HER ZAMAN EMEGINI VE SEVGISINI KUSTAN ESIRGEMEMISTIR.COGU VAKTINI KUS UCURMAYA AYIRMISTIR.AYNI ZAMANDA KAYSERIDEKI KUSCULARIN ICINDE EN DURUST KARAKTERE SAHIP ARKADASIMDIR . YILLARCA BU İŞIN İCİNDEN GELMEDIR SONRADAN KUSCU OLMAMISTIR .BENCE TEK KUSCULUKTA EKSIK YANI KUS SAYISININ FAZLA OLMASIDIR O YUZDEN HEPSINI UCURMA VE RANDIMAN ALMA SANSI YOKTUR 20 SENE ONCELERI AZ VE OZ BESLERDI VE COKTA GUZEL KUSLARI VARDI. ASLINDA İŞİ BILEN ANLAYAN KUSCUDUR FAKAT HER NEDENSE COK KUS BESLEMEYE BASLADI BU YONDEN EKSIK TARAFI BENCE BUDUR KENSINE HER ZAMAN BASARILAR DILER IYI KUSLAR UCURMSANI DILERIM SAYGI VE SEVGILERIMLE MARKETCI CENGIZ KAYSERI 05353876834
selam kardes kuslarin güzel insallah havadada güzeldir allaha emanetsin kal saglicakla KUSU KUS YAPAN KUSCUDUR
Faruk bey,kuşlarınız çok güzelmiş,güle güle besleyin,tüyü sayısınca hayrını görün. Yanlız yanlış anlamayın ama bu kuşların bir çoğu Ankara'dan, Kayseri'ye gelme kuşlara benziyor,veya bu kuşlar bundan 30,40 yıl önce Kayseri'den ,Ankara'ya gelmiş te olabilir,kuşların tipleri ve renkleri bana hiç yabancı gelmedi, bu hususta bi açıklama yaparsanız çok memnun olurum. Selam ve sevgilerimle,Allah(cc)a emanet olun. Cevdet Özbayer Ankara
Faruk bey mükemmel oyun kuslarınız var helal olsun.En yukardaki göv göksü sarıların cinside oyun kuşumu acaba?
Maşallah Faruk bey kuşlarınız çok harikalar. kuşlarınızın tüyünce hayrını görün. Uluhan abimin dediği gibi bayağı bi emek vermişsiniz kuşlarınıza... Adıyamandan Kayseriye Selam olsun...
Faruk abi sizinle tanışmadık, ama çok kez büyük kuşçuların içinde isminizi duydum, memlekete iyi kuşlar yetiştirdiğiniz için sizi tebrik ederim...