Ferrari Çetesi lideri, güvercin hırsızlığından yakalandı

Konusu 'Basında güvercin' forumundadır ve hamza tarafından 19 Mayıs 2015 başlatılmıştır.

  1. hamza

    hamza Member Üye

    [​IMG]

    İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, Silivri'de aynı gün içerisinde 33 bin TL değerindeki 76 güvercinin çalınması olayıyla ilgili E.S.'yi gözaltına aldı.
    İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, Silivri'de aynı gün içerisinde 33 bin TL değerindeki 76 güvercinin çalınması olayıyla ilgili E.S.'yi gözaltına aldı. E.S. sevk edildiği mahkemede "Kümes hayvanı hırsızlığı" suçundan tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderildi.

    JANDARMA ÖZEL EKİPLE ÇALIŞMA BAŞLATTI
    İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, Silivri İlçesi Büyükkılıçlı Mahallesi'nde 21 Mart 2015 tarihinde H.Ç' ye, S.Ç' ye ve C.E'ye ait güvercinlerin çalınması üzerine harekete geçti. Jandarma İl Jandarma Komutanlığı, piyasa değeri 33 bin TL olan toplam 76 güvercinin aynı gün içerisinde çalınması üzerine olay faillerinin ve çalınan hayvanların ele geçirilmesi için özel ekiple çalışma başlattı.
    Özel ekip, 2 ay boyunca yaptığı araştırmada tanıkların beyanlarını aldı, ayrıca fiziki takip ve güvenlik kameraları görüntülerini de ayrıntılı olarak inceledi. Hırsızlık olaylarında kullanılan aracı da tespit eden özel ekip, aracın Bakırköy'de bulunan araç kiralama firmasından
    C.H. tarafından kiralandığı ve hırsızlık sırasında kullanılmak üzere E.S.'ye verildiği bilgisine ulaştı.

    KÜMES HAYVANI HIRSIZLIĞI İDDİASIYLA TUTUKLANDI
    E.S.'nin 31 suçtan sabıkasının olduğunu belirleyen özel ekip, elde edilen bilgiler neticesinde Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan arama ve yakalama kararı aldı. 4 Mayıs 2015 günü yakalanan E.S. "Kümes Hayvanı Hırsızlığı " iddiasıyla sevk edildiği adliyede tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderildi.

    DHA
     

Sayfayı Paylaş