Şemdinli'de çatışma: 2 şehit, 7 yaralı

Konusu 'Güncel Haberler' forumundadır ve guvercinurfa tarafından 10 Eylül 2012 başlatılmıştır.

  1. guvercinurfa

    guvercinurfa Well-Known Member Yönetim Üyesi

    Hakkari Valiliği'nden alınan bilgiye göre, Şemdinli ilçesine bağlı Ortaklar köyü kırsalında terör örgüne yönelik operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri ile teröristler arasında sıcak temas sağlandı.

    Çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 7 asker yaralandı.

    Terör örgütü mensuplarının da kayıp verdiği belirtilen çatışmanın ardından bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.

    ŞEHİT ATEŞİ MALATYA'YA DÜŞTÜ

    Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 2 askerden birinin Malatyalı Uzman Çavuş Güner Erdem olduğu öğrenildi.

    Hekimhan ilçesinin Sarıkız Köyü nufüsuna kayıtlı şehit Uzman Çavuş Güner Erdem’in evli ve yeni doğmuş bir çocuğunun olduğu öğrenildi. Şehit Uzman Çavuş Erdem’in Şemdinli’ye geçtiğimiz aylarda göreve başladığı öğrenilirken, cenazenin Hekimhan ilçesinde toprağa verilmesi bekleniyor.

    Şehit Uzman Çavuş Erdem geçtiğimiz Ağustos ayında artan terör olaylarının ardından sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabında “Şu An Şemdinli’deyim ve hiç bir sıkıntı yok. Hainleri öldürmekten yorulduk çok şükür ki bizim kaybımız yok, kimse bizim vatanımıza göz dikemez.", "Kimse Türkün bileğini bükemez azdan az gider çoktan çok gider bizden hiçbir şey gitmez..." yazdığı görüldü.
     

Sayfayı Paylaş